Cégünkről

Cégünk 1993 óta foglakozik beltéri ajtók gyártásával ill. forgalmazásával. Az egyenletes fejlődés a kitartó munkának, pozitív hozzáállásnak, folyamatos piackutatásnak és a vevők maximális kiszolgálásának köszönhető.

Büszkén állíthatjuk magunkról, hogy a MARDOOR ajtók népszerűsége és szakmai elismertsége magyar és külföldi viszonylatban egyaránt töretlen.

Mivel értük mindezt el? Számunkra mindig a VEVŐ a legfontosabb! Az első személyes találkozótól a beszerelt ajtók átadásáig figyeljük vevőink minden kívánságát.

Segítünk az ajtó kiválasztásában, együttműködünk a lakberendezőkkel, építési vállalkozókkal és kivitelezőkkel. Nálunk nem az a fontos, hogy minél több drága ajtót eladjunk, hanem az, hogy a végén a vevő elégedett legyen. Egyik legnagyobb sikerünknek könyvelhetjük el, amikor régi vásárlóink visszatérnek és újra MARDOOR ajtót vesznek, vagy amikor ajánlás útján jutnak el hozzánk az újabb érdeklődők.

  A vevők többsége nem is gondol bele abba, hogy mennyire fontos az ajtók kiválasztása. „ Na, menjünk ajtót nézni, mert az is kell a lakásba ! „ De vajon belegondoltak – e abba, hogy a felépült vagy felújított házuk, lakásuk első bútora az ajtó? Az ajtó vásárlás hosszútávra szól, nem tudjuk 4 - 5 évente lecserélni, mint egy megunt bútort Sok mindent szem előtt kell tartani a választáskor. Milyen stílusú a lakás? Klasszikus, modern, minimál? Milyenek a fal – és padlóburkolatok, milyen a konyha, a beépített bútorok, a falszínek? És még sorolhatnánk a számtalan tényezőt. Külön gondot jelent a tele és üveges ajtók kiválasztása, ahol sokszor a praktikumot is szem előtt kell tartani. És akkor még nem beszéltünk a legfontosabbról : „ Mennyibe fog ez nekem kerülni ? „ És itt van cégünk újabb előnye . A széles választék, amely igazodik az Ön pénztárcájához. Igen, vannak olcsó, mégis kiváló minőségű laminált felületű beltéri ajtóink. Óriási előnyük a tartósság (CPL minőség ), színválaszték ( 30 fajta fautánzat ) és az igen kedvező ár. A következő árkategória a festett ( MIL vagy RAL szín szerinti ) ajtók, végül a drágább árfekvésű fafúrnéros ajtók. Van miből választani ! Ha megnézik weblapunkat, közel 2000 ajtót láthatnak, az összes típust bemutatjuk valamennyi anyagban és színben. És ha ellátogat bemutatótermünkbe közel 70 ajtót nézhet meg beépített állapotban, köztük falba toló, fal mellé toló, egyszárnyú és kétszárnyú toló kivitelben. Több tablón látható a különböző márkájú kilincs választék ( HOPPE, Lienbacher, Maestro, OLIVARI ) valamint a díszüveg kínálatunk és a többféle kiegészítők : szellőzőrácsok, automata küszöb, pánttakaró sapkák. A fafúrnéros és festett ajtókat a kiváló minőségű, kopásálló, selyemfényű olasz MILESI márkájú festékkel ill. lakkal felületkezeljük, melynek színválasztéka végtelen, mivel egyedi színbeállítást is vállalunk.

  Cégünk talán legvonzóbb szolgáltatása az abszolút méretre gyártás. Nálunk nem csak
  szabvány méretű ajtók vásárolhatók. 70 – 100 cm falnyílás szélességig, 210 cm magasságig és 14 cm falvastagságig áraink egy típuson belül azonosak., ezen méreteken belül a szabványtól eltérő ajtókat felár nélkül legyártjuk.

  Szolgáltatásunk úgymond teljeskörű. Az árajánlatot építész kollegánkkal együtt készítjük el akár az üzletben azonnal vagy faxon, e-mailen keresztül max. 2 napon belül.

  Az árajánlat jóváhagyása után a megrendelővel történt egyeztetés szerint helyszíni felmérést végzünk. Ennek alapján pontos és részletes felmérési alaprajzot készítünk, mely tartalmazza a falnyílás méreteket, az ajtók típusát és nyitásirányát, a pontos burkolatváltás helyeit, az esetleges falcsonk kialakításokat. Ezt mindig érdemes a kivitelezőnek is átadni, hogy a helyszín kialakítása pontos legyen. Ezt a rajzot mellékeljük a szerkezeti és szerelési szerző-
  déshez, mely a felméréstől számított 1 – 2 napon belül mindig elkészül. A gyártás elindításának feltétele a szerződés aláírása és a 40 % előleg befizetése. Innen számít a gyártási határidő, mely ajtótípustól függően 2 – 6 hét. Megkérjük a megrendelőt, hogy 10 nappal előbb jelezze a beszerelés időpontját, hogy napra tudjuk programozni a szállítást és szerelést. Cégünk tehergépkocsija leszállítja a precízen becsomagolt és felpakolt terméket. A szerelés a szállítás napján megkezdődik. Az ajtók beszerelését tapasztalt, megbízható szakembereink végzik tiszta eljárással. A tokok a kész burkolatra kerülnek rá, így minden belső munkát a szerelés előtt el kell végezni, utánunk már csak egy ajtó körüli tisztasági festés van hátra. A beszerelt ajtók a szerelési szerződésen megadott napon belül átvehetők. Az ajtók küszöb nélkül készülnek, mivel ma már a burkolatváltásoknál süllyesztett váltósínt használnak. De kérésre vagy szükség esetén – rossz helyen van a váltás, szintkülönbség van a két helyiség burkolata között – esztétikus, tömör tölgy vagy bükk, lakkozott, ragasztott élsínnel ellátott küszöböt teszünk le az ajtó beszerelése után. Ajánljuk a praktikus automata küszöb megoldást, ami azt jelenti, hogy záródáskor az ajtó aljába beépített kefe automatikusan leereszkedik.

  Kedves leendő vásárlónk !

  Reméljük felkeltettük érdeklődését a MARDOOR ajtók iránt !

  Mert tudja :„ Nálunk a VEVŐ a legfontosabb ! „

  És amikor ránéz szép, új ajtajára, az legyen az első gondolata : „ Igen, jól választottam, amikor MARDOOR ajtót vettem ! „

  VÁRJUK SZERETETTEL !

  MARDOOR KFT.